På något sätt känns det förbannat skönt att ha registrerat kanslan.se. Butiken http://www.mendrix.se/kaenslan/ säljer sina grejer som består av badprodukter, sexhjälpmedel och tarotkort m.m. Butiken heter känslan. Jag vill bara göra det så tydligt det bara går; känslor är inte något som du kan köpa det är något du äger och har rätt att ha. Du kan inte förtära känslor du kan bara känna och vi behöver banne mig börja prata om våra känslor inte köpa mera produkter eller tro att känslor är samma sak som sex. Imorgon skall jag försöka registrera känslan.se också.

Pröva förresten och gör en sökning på google på ordet känslan. Det är inte mycket som handlar om faktiska känslor på de första 10 träffarna. Det är intressant och något jag tror jag ska skriva om någon dag framöver.

Tilläggsinformation 2007-05-25.
Ovan nämnda företag har tagit känslan.se. Själv tyckte jag inte att jag hade råd att köpa domänen för två år sedan. Jag antar att den lilla kampen jag försöker vinna är relativt ojämn men jag måste säga att jag känner att det kanske inte blir mer angeläget att fortsätta värna om vår rätt att ha känslor och att det inte förvandlas till en köpvara som allt det andra. Egentligen är det redan sålt men vi kan värna om och tillslut ta tillbaka vårt förnuft och börja se på känslor som något som är värt något igen. Jag är fortfarande övertygad om att det handlar om hur man använder orden. Känslan är inte en produkt för erotik och tarot det är så otroligt mycket mer det är så kosmiskt stort som dileva kanske skulle ha sagt och det tillhör oss alla ihop. All försäljning/reklam baseras på våra känslor och det är egentligen självklart att det är ett bra försäljningsknepp så vi måste passa oss. Ställ dig frågan varför du konsumerar och varför det är så viktigt för dig. Varför det är så viktigt att handla de där produkterna som skall göra dig till en bättre njutningsmänniska som tar hand om dig själv osv. Fråga dig själv varför det är så viktigt. Käsnlan.se köptes 2006-10-24 Jag köpte min 2004-07-24. Tänk, snart firar riktiga känslan.se 3 år jag ska skriva till Mendrix.se och fråga om de inte vill ge bort sin adress i present.