Arbetet med känslan påbörjades 2004-07-24 då domänen https://kanslan.se/ köptes. Då fastnade jag,Mathias, i ett intensivt arbete med att skapa allt från grunden vilket var felriktad energi för jag är ingen programmerare. Men jag lärde mig dock mycket men grundtanken med känslan startades inte upp.

Grundtanken med känslan har alltid varit att vi människor behöver prata mer om vad vi känner och att verkligen undersöka våra känslor mer och sen stå för dem. Det handlar kanske lite om att lära sig älska sig själv. Vi behöver oavsett få chansen att stöta och blöta tankar och funderingar i en miljö där det är tillåtet. Känslan är tänkt att vara en sån plats.

Under många år så har jag varit den enda skribent och jag har väl inte alltid träffat rätt om jag ska vara ärlig. Det har stundtals blivit alldeles för mycket av en personlig blogg. Jag har famlat i mörkret och förvirrat mig vilket jag kan vara ganska duktig på men jag är fast övertygad om att jag har rätt i min grundtanke. Känslan är viktig. Så när känslan fick tillskott i form av Joy och Frida så var det varmt välkomment. Nu är de inte kvar längre och inte ens Fridas inlägg finns kvar som hon själv valde att ta bort. Det var med med stor glädje jag tog del av deras tankar och funderingar. Jag tycker att Känslan behöver fyllas av fler skrivbenter så känner du som jag att det är viktigt att vi pratar och värna om känslor, och om det fantastiska i att möta andra människor så tveka inte att kontakta mig för att börja skriva här. Alla bidrag är välkomna! Känslan behöver vara levande.

//Mathias

Kontakt