Måste säga att det är ganska så spännande att försöka få ordning på allt. Jag började göra mitt första försök med den här sidan i början på 2005. Då var tanken att jag skulle bygga allt från början. Allt skulle vara gjort av mig. Med trevande steg lärde jag mig html, php och mysql. Jag knackade kod som aldrig förr och lärde mig massor. Den 12 juli 2005 lyckade jag göra mitt första inlägg i mitt egenkomponerade forum. Jag blev aldrig riktigt klar. För mycket frågor kring säkerhet och hur själva funktionerna i databaser och annat trams gjorde att jag inte blev klar. Det var verkligen svårt och tidskrävande.

Så här två år senare så kan jag nog tycka att jag missade målet. Målet var att skriva om något som då var viktig för mig. Jag tyckte att jag hade något att säga något att berätta, något vettigt att komma med. Istället för att få ut något av det som jag från början brann för så satt jag nu och hittade på nya funktioner till min websida. Det var korkat och något jag verkligen ångra. Det hade varit så mycket bättre att ge ut något istället för att sitta och "datanörda" en massa phpkod. Som tur är så har jag tagit mitt förnuft till fånga och nu börjar arbetet att få ner allt på ett vettigt sätt. Tankarna jag hade för två år sedan har egentligen inte förändats och de har inte heller blivit inaktuella kanske snarare tvärtom.

Vi får se. Förhoppningsvis så kommer det inte dröja två år till innan dessa tankar kommer ut på för allmän beskådning. För mig finns det ett visst motstånd att ge ut saker på nätet. I viss mån är det som att be om en käftsmäll. Särskilt på internet där alla människor tenderar till bli mer frispråkiga än vanligt och det verkar som om man gärna slänger ur sig både det ena och det andra som man aldrig skulle drömma om att säga till någon ansikte mot ansikte. Hur som helst så är jag nog redo att vara boxningsäck om det är någon som vill använda mina åsikter för det då jag helt enkelthar förmågan att säga nej till det jag inte vill ha och ja det jag vill ha.

Det jag har att säga är viktigt och jag är fullt medveten om att åsikter kan gå isär men jag lyssnar på dina åsikter och jag hoppas att du lyssnar på mina.