Läser lite om allt möjligt på nätet och hamnar på SvD för att läsa en ganska intressant lite artikel om fyra män som möts för att prata om vad manlighet är för något. När jag läser den så blir jag uppmärksammad på vilken artikel som ligger som ”Mest lästa just nu”. Det är en artikel om att Spice girl skall berätta något för världen på torsdag. Troligen ska de återförenas.
Jag vet inte men det är för mig lite konstigt att det är just den här nyheten som de flesta vill läsa. Kanske har det att göra med tiden på dygnet ca 23:00 och att det är mest ungdomar som kanske sitter och surfar nu, jag vet inte men det är iaf konstigt. Men framför allt tycker jag att det är roligt. För om det är detta som är lockar nätläsarna så förstår jag också lite mer varför bloggar om ingenting slår så bra och även varför vi människor kommer att bli dummar och dummare.

Spice girls

Bild för att visa att jag inte ljuger. Jag ringade in det som fick mig att häpna med rött
resten är taget från SvD.se

Det intressanta kommer senare när jag tar mig en ordentlig titt på framsida för att kolla vad SvD lockar med. Bilden nedan visar just framsidan dryga timmen efter att jag gjort min lilla upptäckt och jag måste säga det är inte lätt att hitta den lilla notisen om spices girls, gör du (klicka på bilden och kolla)? Det är klart att det finns en visst nyhetsintresse i att spicegirls återförenas. Men att det intresserar så många att det ligger på första plats? Är det här början på en fördumning ala Amerika där folk inte ens vet vilken världsdel Irak ligger i trots att de är i ”krig” med dem men däremot kan rabbla upp de tre sista vinnarna i IDOL? Jag vet inte och jag vill definitivt inte låta som gnällig gammal gubbe men jag antar att det är försent för det. Så det är väl bara för mig att gå hela vägen. Jag är orolig för vart vi är på väg.

First page