Ett steg i livet som är kopplat till det svåra ”släppa taget” är just fortsättningen – ”att starta på nytt”. Detta kan gälla allt från förhållanden till arbete eller en längre flytt etc. Det är inte det lättaste att ta steg ut i en okänd framtid och inte allt för sällan behöver man en liten klapp på axeln – eller till och med en spark i ändan! För om vi aldrig vågar göra några förändringar i våra liv, hur ska vi då kunna vara öppna för möjligheten att nästan förändring kanske gör vårt liv lite bättre. Om vi inte vågar kasta oss ut med risken att vi trillar lite då missar vi kanske det bästa av allt. Vem vet, kanske snubblar du över nåt som ska visa sig vara något du länge önskat? Jag vill uppmuntra alla att lyssna inåt – att känna efter om det är så att man gör val i livet som mest är baserade på vad andra tycker. Vem är du och för vems skull är du den du är?

Tvivlar du? Tvekar du? Vågar du inte? Är du rädd för vad andra ska tycka och tänka? Lyssnar du på dem med positiva saker att säga eller bryr du dig bara om dem som vill trycka ner dig och stå i vägen för dig?

Då vill jag bara säga:

Låt ingen säga att du inte kan göra det du vill.

Låt ingen ta din lust ifrån dig.

Du kan vara precis den du vill vara.

VAD som helst är möjligt, det enda som krävs är beslutsamhet.

Tro på dig själv, tro på att allt som finns i livet finns tillgängligt för dig.

Men glöm inte att vara en god vän – en förstående, lyssnande och ödmjuk människa. Du kan vara allt det och samtidigt nå dit du vill. Vad du än strävar efter så glöm inte de människor du har i ditt liv. Det du uppnår är tusen gånger underbarare att uppnå om du har människor runt dig som du älskar som du kan dela det med.

Varje sekund är en ny chans att börja på nytt, ta den. ”The past is now another land”