Jag gillar Marcus Birro.  Han har en förmåga att uttrycka sig som är få förunnat. Själv har jag ingen som helst koll på hur jag ska använda mig av skrivreglerna jag en gång för länge sedan försökte lära mig. Jag bara skriver. Har jag tur så förstår en och en annan. Besökstatestiken är inte på något sätt särskilt betungande på känslan.se och det är okej. Men att jag inte ens får någon som ber mig hålla käften är trots allt ganska konstigt. Jag trodde att jag skulle kunna få en och en annan utskällning åtminstånde. Nu verkar det som om att jag inte ens finns och det är ju naturligtvis trist. Tur det bara gäller internet.

Känslan.se uppkom utifrån ett behov att vilja läsa och skriva om allt det där svåra och underbara i livet som vi tenderar att inte prata om. Kanske försöker vi i sköna metaforer och i svåråtkomliga texter att prata om det men aldrig på ett enkelt och rakt sätt. Kanske är jag naiv men det är jag beredd att stå för. Jag tror det går att prata om det svåra på ett enklare sätt men det spelar ingen roll för det viktigate kommer alltid att vara att vi måste prata om det. Pratar vi inte så finns vi knappt och tiden för att diskutera och revoltera om så behövs finns knappt. Det behöver vi ändra på tycker jag.

Flera orsaker till uppkomsten av Känslan.se var bl.a. att det var ett försök skapa lite insikt, hopp och lite sköna diskussioner. Det har inte hänt. Antagligen är jag orsaken till det. Det finns många saker jag skulle kunna ha gjort bättre. Jag tror dock fortfarande på ideén och jag är beredd att starta en rörelse runt omkring detta. Men jag kan inte göra det ensam.

Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att ingen är ensam om att vara ensam och ingen kan kräva perfektion innan perfektion har uppnåts av en själv. Så ni kan vara helt lugna jag är långt ifrån perfekt så ni är välkomna in.

Jag tror också att vi behöver bli lite mer medmänskliga. Jag tänker citera Marcus Birro som en avslutning på den tanken.
Marcus skriver: ”Allt är en fråga om perspektiv. Också svaghet och utanförskap. Vem står utanför och tittar in? Vem ser och vem blir sedd på? Ett enda fingerknäpp och du är en av dem du vägrar se åt. Det är därför vi behöver varandra. Det är därför vi måste värna om de som är svagast i den här världen. Ingenting skiljer någon åt, från någonting. Vi har låga trösklar. Det krävs inte mycket för att vi ska svämmas över.” (Jag uppmuntrar dig att läsa hela texten och allt annat för den del också).

Det är viktigt att bry sig och jag ska försöka bevisa det. Men räkna inte med att det kommer att komma till dig snabbt.