Känslan fyller 7 år

För sju år sedan registrerade jag domänen kanslan.se. Det var ingen liten grej att registrera en domän på den tiden. Det var inte allt för vanligt och det kändes stort för mig. Då hade jag stora planer på vad jag skulle använda den till. Jag hade tänkt mig att det skulle bli lite mer av ett community med forum och allt möjligt. Jag gjorde det stora felet att försöka koda allt själv så att jag fick det att fungera på ett vettigt sätt. Det var verkligen dumt. För det tog enormt mycket tid och kraft från syftet, nämligen att prata om känslor.
Jag har fått räkningen för domänen och jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta betala den. Tiden och orken finns liksom inte längre. Känslan bär på en viktig agenda inte minst med tanke på det som Anders Behring Breivik gjort. Vi borde prata ännu mer om känslor och om våra rädslor. Vi borde även prata om välfärden men framför allt borde vi kanske prata mer om kärlek och vad äkta intima relationer egentligen är för något och hur vi gör för att fortsätta växa som människor. Men att försöka driva en sida om känslor känns lite som att pissa i motvind. Det är inte särskilt vanligt att någon vill göra det och det uppfattas lätt som naivt och lite fånigt. Utifrån det så ser jag att behovet finns, att föra en kamp men det är kanske inte riktigt min sak att driva.

Jag ska ta mig en ordentlig funderare de kommande dagarna om känslan ska få finnas kvar. Det var från första början inte meningen att det skulle bli min personliga blogg med personliga tankar utan känslan skulle drivas av människor och av olika åsikter. Jag har gjort mina små försök att få till mig fler som skrivbenter men inte fått något svar. Jag kan förstå det på ett sätt men det är ändå tråkigt att inte få något svar.

Vill du vara delaktig eller har tankar om hur känslan kan utvecklas så tveka inte att höra av dig. All slags respons uppskattas.

kanslan@gmail.com
//Mathias

2 kommentarer

  1. christina

    Har nyss hittat den här sidan. Hoppas verkligen att du hittar kraften att fortsätta…jag kommer absolut att fortsätta besöka den. Fick nyss ett härligt skratt av videon ”laugh of everynone” . Tack för den!! /Christina

    • Mathias

      Åh tack Christina för den inspirationskicken! Det behövs! 🙂

Alla kommentarer uppskattas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Känslan.se

Tema av Anders NorenUpp ↑