Jag har vilat från känslan. Eller jag ska nog inte direkt säga att jag vilat utan mer låtit bli att publicera något. Det här med att skiva på en blogg som ska handla om känslor är inte alltid så lätt, har jag upptäckt. Det är en konstig sak det här med känslor. Jag vet inte om det kanske är helt fel att försöka prata om känslor. Nu gör jag ett hederligt försök att skriva i en månad från och med nu! Om det nu skulle finnas någon som följer det hela och tänker ”jaja det där har jag läste förut” så har ni helt rätt. Precis som vem som helst som försöker sluta eller börja med något så försöker jag skriva kontinuerligt i en månad. Det finns en risk att jag faktiskt misslyckas men vi förtjänar alla en andra chans, vi kan alla resa oss och så även jag och du.

Jag har haft mycket i mitt huvud den senaste tiden som jag tyckt varit anmärkningsvärt och värt att fundera på.

Det här kommer att bli spännande!